Sådan får du den bedste tur i Tivoli

Posted on Posted in Børn, restaurant, Spisesteder

En tur i Tivoli har tid alle tider været noget helt særligt og eventyragtigt. Tivoli har nemlig en helt speciel evne til at fortrylle børn såvel som voksne, og minder fra Tivoli er derfor som regel nogen, man sent glemmer. Der er altså god grund til, at havens slogan er ”altid som aldrig før.” Men hvordan sikrer man sig egentlig, at turen i Tivoli bliver så god som overhovedet muligt? Læs de bedste tips til en perfekt tur i Tivoli her.

Undersøg, hvornår der er flest gæster

En del af den eventyrlige stemning, der er i Tivoli skabes af de mange glade gæster, som griner og hygger sig. Men de fleste vil nok alligevel mene, at det er sjovest at besøge haven, når man ikke skal stå i kø alle steder og smyge sig rundt i massive menneskemængder. Derfor kan det være en rigtig god idé på forhånd at undersøge, hvornår der er fleste besøgende i haven og så prøve at undgå det pågældende tidsrum.

Søger du på Tivoli på Google vil du kunne se en vejledende oversigt over, hvornår på døgnet, de fleste vælger at besøge haven afhængig af ugedagen. Har du mulighed for det, kan det være en god idé at besøge parken uden for det pågældende tidsrum.

De bedste spisesteder i Tivoli

Tivoli har mange ting at byde på – sjove og spændende forlystelser, underholdende spillehaller, smukke omgivelser og ikke mindst lækre spisesteder. Der er et meget stort udvalg af spisesteder i Tivoli, og vil man have den ultimative tur i haven med alt, hvad der hører med, bør man også spise en lækker frokost eller et delikat aftensmåltid på en af restauranterne. Men hvor finder du de bedste spisesteder i Tivoli

Tivoli kan byde på lækker mad fra hele verden; italiensk, japansk, klassisk dansk, eller hvad dit hjerte nu ellers måtte begære. Er du i tvivl om, hvilket spisested, du skal vælge, kan du klikke på linket og blandt andet se den bedste restaurant og andre spisesteder i Tivoli.

De bedste årstider i Tivoli

Som de fleste måske er klar over, indrettes haven flere gange i løbet af året efter årstidsbestemte temaer. Du kan derfor både kommer til Halloween i Tivoli, der som regel løber fra starten af oktober til begyndelsen af november; jul i Tivoli, der som regel starter i midten af november og slutter i starten af januar og ikke mindst vinter i Tivoli, der efterfølger juletemaet og derfor starter omkring slutningen af januar og løber til slutningen af februar. I disse perioder er stemningen i haven akkurat lige så fortryllende som altid, men med et særligt tema, som hvert eneste år byder på unikke oplevelser. Kom derfor eksempelvis i den helt rigtige hyggelige julestemning ved at besøge parken i julen eller tag familien med til en (u)hyggelig dag til Halloween.

Er du mere til den klassiske Tivoli-stemning, kan du også bare besøge haven i forårs- og sommermånederne, hvor vejret tilmed er det helt rigtige til hyggelige timer i den smukke have. Prøv forlystelsernes, spis lækker mad og hyg dig med venner eller familie.