Totalløsning indenfor kaffe til virksomheder

Posted on Posted in Generelt, Service

Har du en virksomhed eller arbejder i en virksomhed som ikke har skiftet de gamle trætte kaffemaskiner ud eller måske tit afholder events hvor de kunne udnytte mulighederne bedre mht. branding af virksomheden m.m. Så kan vi nu præsentere en virksomhed der laver total løsninger inden for kaffe til virksomheder som kalder sig selv Coffeesupply, som kan leverer alt fra kaffemaskiner, engangs krus med logo, tryk etc. Og ikke nok med det en fantastisk aromatisk kaffe med bønner importeret fra Brasilien.

Papkrus med tryk

Coffeesupply kan bla masse producere papkrus med tryk til engangforbrug, som man kan få sit logo på eller webadresse m.m. Og på denne måde promovere eller brande det man nu gerne vil, samtidig med folk kan få sig en kop varm kaffe under events eller når virksomheden har besøg af andre kunder. Kopperne kommer i mange forskellige varianter så som “Ripple wall” “Dimple wrap” og Wave wrap” alt efter hvilken mønster man ønsker samt det gør at man kan holde på en varm kop uden det brænder ens hånd. Bestil vi deres hjemme side her Coffeesupply.dk.

Dimple Cup white
Krus med logo

Kaffemaskiner

Coffeesupply har også et stort udvalg af kaffemaskiner til din virksomhed alt efter hvilken kapacitet og design der passer til netop din virksomhed. De  er alle udstyret med kværn og klar til at bruge friske kaffebønner. Priserne er fornuftige og de kan laves med betalingaftale samt levering af speciel designet engangs kaffekopper etc.

Kaffen

Der er ikke gået kompromis med kvaliteten på deres kaffe, hvilket afspejles i deres produkter. Alt fra kaffe, te, chai og kakao er nøje udvalgt, og med fokus på at give dig den bedst mulige smagsoplevelse.

Bedømmelsen

Evalueringen af denne virksomhed og hjemmeside er fornem og glade for at have oplevet. Første detalje er Kaffen som er enestående og får 3 “Gain points”.

Kvaliteten af engangs kopperne var god og flot samt trykket var pænt og tydeligt. 3 “Gain points”

Kaffemaskinerne fungere som de skulle og var hurtig til at levere en varm kop kaffe 3 “Gain point”.

Hjemmesiden er enkel og til at finde rundt på, men kunne godt være en tand mere avanceret 1″Gain Point”.

Sammenlagt er det blevet til 7 fine Gains point sammenlignet  med Valborgs Entre! Alt heldog lykke Til Coffesupply i fremtiden.