Ny flot webshop for boligindretning

Posted on Posted in Boligindretning, Webshop

Da dette er vores første af mange artikler omkring webshops og online markedsføring osv. vil vi her til start forklare at for at gøre læsningen ekstra interessant, så tildeler vi “Gains” point til hver af de positive punkter virksomhederne bidrager med i det danske erhvervsliv og marked generelt. For at læse lidt om hvem vi er og vores lidt fjollede rating system, kan du klikke her eller selv kigge mere rundt i siderne her på bloggen.

 

Niche virksomhed

Eftersom vi går meget op i webshops og nethandel generelt bliver vi altid glade for at se nye standarder af hjemmesider, som særligt popper op indenfor niche områder. Hele essensen med online handel er nemlig at udvalget kan bliver meget bredere og mere specifikt.

Vi giver Valborgs Entré her 1 “Gains” for at udskille sig som særlig niche virksomhed.

 

Gode leverandører

Denne nye webshop har efter ejerens egen smag gået i sin egne helt fine niche, som tiltaler mange særligt kvinder, som går op i romantisk indretning af sin bolig. De får deres produkter fra både danske og udenlandske leverandører, derved sørger for samtidig at støtte dansk erhvervsliv så meget som muligt. Det er også noget der giver stort plus i vores bog.

Her vil vi gerne give 2 store “Gains” for at udvise en fantastisk erhvervs moral.

 

Brugervenlighed

Når vi skriver om andres hjemmesider så går vi selvfølgelig ind og klikker rundt som var vi en ny besøgende, for at se om der er noget der driller eller irriterer een, eller om der bare er noget der virker ulogisk og ikke til at forstå og finde rundt. Det gjorde vi selvfølgelig også Valborgs Entré og vi kan ærligt sige at vi var meget positive over brugervenligheden. Den er simpelthen så hyggelig at klikke rundt i, både pga. de pæne pastel farver som er brugt i hjemmesidens design, men også måden som menuen er sat op på gør at man altid kan finde det man leder efter med meget få klik.

Se et screenshot af deres pæne forside her:

niche_brugskunst_til_indretning

For det behagelige udseende og den gode brugervenlighed, giver vi 1 “Gain” mere til denne herlige webshop.

 

Usædvanlig strategi

Der er noget andet vi har lagt mærke til, hvilket er lidt usædvanligt for butikker og webshops, og det er at blande lidt typer af forbrugsvarer. Det faldt vi over her i denne webshop, i og med at man faktisk kan købe det helt særlige Nicholas Vahe mad produkter, som deres Olivenolie og Vineddike. Havde det været så mange andre butikker som havde gjort det ville det virke underligt, men da denne webshop er sådan en særlig selvskabt niche så virker det bare ekstremt fantastisk. Så når man skal indrette sit køkken kan man både finde flotte brugskunst artikler sammen med mad produkter som krydderier osv. samme sted, så det hele går op i en højere enhed.

Dette særlige twist i salgsstrategi giver vi en stor hånd og endnu 1 “Gain” for!

 

Bedømmelsen

Her til slut skal vi lige evaluere den overordnet gennemgang af denne fine webshop, som vi jo er meget imponerede over og glade for at have besøgt. Første detalje vi lagde mærke til handlede om den selskabte niche som virksomheden har identificeret sig med, hvor vi tildelte 1 “Gain point”

Derefter kom vi til det med at de altså gør en indsats for at formidle dansk produceret produkter, dette er et særligt hæderligt princip og fik derfor hele 2 “Gain points”.

Efter at være mere dus med hjemmesiden gav vi os i kast med at bedømme dens brugervenlighed, som også fik top karaktér og modtog endnu 1 “Gain point”.

Til slut blev vi jo ret overrasket og imponeret over den fine strategi med at gå ind over nye produkt typer som egentlig var uden for kategori, men aligevel passede perfekt ind.

Sammenlagt er det blevet til 5 store flotte Gains point! Så vi ønsker Valborgs Entré og dens flinke ejer stort tillykke med den fine hjemmeside og fortsat alt held i fremtiden.