Skal du bruge hjælp til at flytte?

Posted on Posted in Boligindretning, Branding, Generelt, Service

Vi har besøgt virksomheden bag den danske sensation Flyttetilbud.dk som i tidernes morgen var de første til at sælge værdifuld informationer til diverse flytte firmaer og flyttemænd. Til dem som ikke ved hvad flyttetilbud er, så er det på deres website man efterspørger gratis og uforpligtende tilbud på din evt. flytning, og er i dag stadig førende på markedet når det kommer til at få et godt flytte tilbud på nettet i Danmark. De fik deres helt store gennembrud, da de de blev vidst på TV i programmet Rabatten på DR, som forklarede det fornemme koncept bag deres virksomhed.

Så er du et flyttefirma der har brug for flere kunder, så er flyttetilbud et godt sted at begynde, samt står du som privat eller erhverv og skal have flyttet dit inventar, så kan man roligt prøve at få de første tilbud gratis på mail via deres site. Vi kigger nu markedet og deres site igennem og giver vores mening af hvorfor netop flyttetilbud er de bedste på markedet.

flyttefirma

Service

Service kan man vidst rolig sige er i top med sådan et koncept, hvor vi nemt enkelt og hurtigt kan modtage et godt tilbud på en flytning fra en eller flere udbydere indtil man finder det rette tilbud som passer ens behov og økonomi. Eller som firma kan få fingre i værdifulde oplysninger om kunder der står at mangler deres hjælp, og nemt og hurtigt kan sende en pris til personer der efterspørger deres service. Så 6 Gains point får de her.!

Brugervenlighed

Når man kommer ind på div forskellige kategorier af flytninger finder man en unique formular som udfyldes alt efter hvilken flytning du efterspørger. Denne process er alt afgørende når det kommer til brugervenligheden på sitet, og efter vi har testet den igennem må vi indrømme at den virker utrolig nem og lige til at udfylde uden det store besvær. 3 Gains point!

Branding

Når det kommer til sitet og dets synlighed på nettet kan det heller ikke gøres meget bedre, og klikker man sig ind på Google finder man også Flyttetilbud i top på alle interessante søgeord, der vedrører billig flytning for private eller erhverv. 4 gains point!

Bedømmelsen

Evalueringen af denne virksomhed og hjemmeside er i top og sitet samt konceptet udstråler de har været på markedet i mange år og ved hvad de laver når det kommer til online service og efterspørgslen på tilbud indenfor flyttebranchen. Vi er også klar over at sådan et koncept har mange konkurrenter med sig for tiden og findes indenfor stort set alle brancher i dag. Men som nogen af de første på markedet skal de have stor respekt herfra med sådan en succes af en forretning.

 

Vi har lagt Gain points sammenog rammer tallet 13 og hvsi du har lyst til at læse om lign hjemmeside og få endnu mere inspiration så se nærmere her på Kaffekværnen med dette link og se om det ikke kunne friste.

Vi ønsker alt heldog lykke til Flyttetilbud og ser frem til vi selv skal flytte så vi kan få et godt tilbud til den tid.