Kunstige stearinlys: Lys i mørket

Posted on Posted in Boligindretning, Design, Generelt, Webshop

Vinteren er over os, og for en tid skal vi selv finde lys i mørke tider. Solen er endnu ikke oppe, når vi tager afsted om morgenen, og den er for længst gået ned, når vi sætter os ved spisebordet om aftenen. Der er ikke mange lyse timer at gøre med, og selv midt på dagen kan det grå vejr være en lidt trist affære.

Hverdagen kan heldigvis lyses op både inde og udefra med vores egne små lys. 


De klassiske bloklys med et twist

Der er ikke noget meget hyggeligere end stearinlys. Desværre er der mange problemer med de små størrelser. De holder ikke længe, og de kan gå ud ved det mindste lille vindpust. De er dårlige for miljøet, og så kan de i sidste ende være rigtig, rigtig farlige. Heldigvis findes der alternative LED bloklys eller kunstige stearinlys, der efterligner de klassiske lys og er næsten lige så hyggelige.

LED bloklys ligner klassiske bloklys til forveksling, men holder meget længere, brænder aldrig ned og brænder bestemt heller aldrig noget af. Du kan trygt stille lysene rundt omkring i huset uden at holde øje med dem eller udenfor i mørket ved trappen, så det ser rart og indbydende ud for dine gæster. Sæt lyset i en klassisk lanterne, og ingen vil ane forskel!


Lys for dem vi har mistet

Mange finder det også lidt trist at besøge dem, vi har mistet, på kirkegården om vinteren. Væk er de mange, smukke blomster, der pryder de nyeste gravpladser hele sommeren, og tilbage står de triste, ensomme sten. Også her prøver vi nogle gange med små stearinlys og lanterne, men igen holder lysene bare ikke længe i de mørke, våde vintertider.

Igen findes der en fin, lille og smuk løsning i LED gravlys. Lysene er fremstillet i plast og er 100 % vandtætte. De indstilles med en timer, så de står tændt på de rigtige tidspunkter af døgnet og kan lyse og sprede hygge for de besøgende, der trodser vind og vejr. De findes endda med smukke beskeder indgraveret, så teksten bliver baggrundsbelyst, når LED lyset er tændt og tydeligt kan læses i mørket.


Lyskæder i have og hjem

Sidst, men ikke mindst, så hører det jo tiden til at sætte lyskæder op, både inde og ude. LED lyskæder pynter i vinduer, på terrasser og ikke mindst i træerne i haven eller i indkørslen. Selv om mange lader lys sidde meget længere, så hører det især julen til. Mange har fået øjnene op for de kunstige LED lys, og det gælder også på juletræet.

Men, der er bare noget specielt over rigtige små lys på selve juletræet, som en lyskæde ikke helt kan hamle op med. Eller vent. Hvad med LED julelys? Jo, den er god nok, nu findes der selvfølgelig også LED julelys, der ligner de traditionelle små julelys, men som er sikre at efterlade, og som kan brænde hele aftenen, uden at du behøver at bekymre dig. Julehyggen er sikret, og der er ingen, der vil opdage at lysene er kunstige, med mindre de kommer helt tæt på.