kaffen på din arbejdsplads

Posted on Posted in Branding, Generelt, Service

 

Din Kaffe på din arbejdsplads er livsvigtigt i sin forstand vil mange mene. Og med sin skarpe smag, dejlige duft og opkvikkende virkning sætter det os i stand til at arbejde til sidste time på arbejdsopgaverne sent på eftermiddagen, når trætheden er ved at sætte ind.

Kaffe er blevet drukket gennem mange tusinde år og er i dag den mest anvendte aktive substans verden over. I Danmark er vi en af de mest kaffedrikkende folk verden over kun overgået af finland, norge og island, og svenskerne ligger på femtepladsen. I gennemsnit drikker hver dansker 3-4 kopper om dagen, og det er der vores næste kunde kommer ind i billedet.

Kaffekværnen.dk leverer kaffe til virksomheder landet over, og har hovedkontor i København hvor de er grundlagt fra start. De er det man kalder en Mobil kaffebar som leverer alt fra Kaffecykler, Kaffevogne samt kaffe til event og virksomheder. Kaffekværnen.dk har i dag et website hvor man kan få et hurtigt overblik over pris og lokation etc. som gør det nemt og tilgængeligt at få en ide om sådan en service. Ikke nok med det kan man få sit logo på Kopper og kaffebiler som det passer en, hvis man er interesseret i noget unique og alternativ branding af sit firma.

Kaffevogn

1. Branding

Kaffekværnen har stor synlighed på Google.dk hvilket gør dem overlegen på markedet i Danmark. Dette gør også at Kaffekværnen er de mest sete kaffebiler landet over. Deres service er ligeledes i høj kvalitet og priser som gør alle virksomheder kan være med stort set.

Kaffekværnen’s branding værdi giver vi 5 Gains Point.

2. Website

Websitet er lavet i WordPress, og har mange forskellige og sjove features som du ikke ser på så mange andre websites. Sitet er mobilvenlig og nemt at navigere rundt på. Designet har samme farve som logo og Kaffebiler etc. Hvilket giver en god ide om man er hos Kaffekværnen når man besøger hjemmesiden. Den kunne godt bruge en blog og noget mere info om hvor og hvilke events og virksomheder de har som kunder, da det kunne forstærke deres brand og tillid.

Fornemt site 3 Gains Point.

3. Service og kaffe

Når det kommer til Kaffen er der ingen tvivl om man har brugt meget tid på at finde den rette leverandør. Kaffen kommer fra Brasilien og er altid frisk ristet fra deres strøm frie kaffebiler, kaffecykler og vogne. Og da vi Danskere ved hvordan rigtig god kaffe skal smage, er der ingen tvivl om alle vil elske Kaffekværnen kaffe.

Kaffen får 5 fornemme Gains Point.

Gains Vurderingen

Vurdering og sammentælling af point rammer 13 gains point. Dette firma har et solidt brand og top kvalitet i service og Kaffe. Og her hos Gain Group er vi selv Kaffe elskere, og nyder Kaffe i stride strømme til dagligt. Så er er store tilhængere af firmaer som Kaffekværnen. Dette firma kan smaligned med Coffeesupply da det er i samme kategori.

Tak til Kaffekværnen ApS

Vh,

Gain Group Teamet