Pift hverdagen op med lidt frækt lingeri

Posted on Posted in Generelt, Webshop

Det har været sjovt at gennemgå dagens Webshop, og vi må sige at Hotshop helt klart leverer noget ret forførende undertøj i stort udvalg og til alle størrelser kvinder. Hotshop har for alvor taget sin plads på Google’s top rankings og med sit store udvalg af frækt og sexet lingeri taget pladsen som en af de førende webshops i Danmark indenfor deres kategori.

Brugervenligheden

Vi erfarede at man kunne finde nemt rundt på sitet og finde lingeri til at pifte enten hverdagen op eller til særlige begivenheder som brylupper osv. På Hotshoplingeri.dk finder du Danmark bedste udvalg af frækt og sexy lingeri online i høj kvalitet. De har noget til enhver smag og alle aldre, og de sikrer fuld diskretion på bestillinger og leveringer.

Priser og udvalg

Priserne på Hotshop er ikke de billigste men heller ikke de dyreste selvom man får den bedste kvalitet på markedet. Der et stort udvalg i lingeri fra mange forskellige mærker i Bh´er med og uden bøjle, Push up, Stropløs, Korsetter, Catsuits, Natkjoler m.m. Trusser i tai, G-streng, Hipster, Maxi, Midi og Shorts.

 

Produkterne

Produkterne er alt fra mærkerne Primadonna til Babydoll etc. Og der er op til 1 års garanti på alle produkter i shoppen.  Alle mærker kan tåle op til 60 grader og mulighed for at komme i tørretumbler. Så man kan roligt regne med at det man køber hos Hotshoplingeri.dk er noget som holder over en længere periode, alt efter forbruget.

 

Bedømmelsen

Denne Webshop er fornem hvis man skal købe en gave til konen eller kæresten, eller man bare har lyst til at pifte hverdagen lidt op med noget frækt lingeri. produkterne får 3 “Gain points”.

Prisen og kvaliteten på produkterne er ok, design samt mærker i shoppen er noget vi alle kender til 2 “Gain points”

Hjemmesiden er nem og brugervenlig samt nem at handle på online med kreditkort osv. 4 ″Gain Points”.

Sammenlagt er det blevet til 9 fine Gains point sammenlignet med Coffeesupply! Alt held og lykke Til Hotshop i fremtiden.