Ny hjemmeside med webshop til Guldsmed Anders Mørck

Posted on Posted in Uncategorized

Hej Kære læsere, dette indlæg er vi særligt glade for at skrive fordi det omhandler én af vores gode venners forretning som er en meget specielt familie foretagende med en del historie efterhånden. I anledningen af at sønnen Ole Mørck er glidende ved at overtage forretningen for sin far, den fantastiske guldsmed Anders Mørck har de nemlig lanceret en ny hjemmeside på www.acmdesign.dk med et lille frisk pust samt indeholdene en webshop, så det er muligt at købe de særlige håndlavede værker direkte online.

Som flere af de andre webshops vi har skrevet om, eksempelvis Valborgs Entré og Hotshop Lingeri, håber vi også på at denne nye webshop får stor success med salg online, hvilket de bestemt burde med de enestående produkter de fremstiller i deres værkstedsbutik.

guldsmed_anders_og_ole_mørck

GAIN BEDØMMELSEN

Som altid vil vi lave vores analyse af den nye hjemmeside og webshop og tildele vores famøse Gain Points til hyldest for de kære ejere.

1. LAY-OUT’et

Ser vi på den nye hjemmeside så er det første at den er lavet som en centreret side på skærmen, i et pænt og stilfærdigt enkelt design. Hvid primær farve på en lettere grå baggrund gør siden behagelig for øjet og får selve smykkerne til at være i fokus. Derfra kan man så se forretningens klassiske logo som representere den høje kvalitet som der aldrig bliver gået på kompromis med, og menu’en som er opdelt i kategorier som gør det nemt at finde det man søger, så man blot behøver at klikke en enkelt gang for at se sortimentet indenfor det man søger.

Denne fornemme opsætning af lay-out’et giver vi 3 solide Gains Point.

2. BRUGER VENLIGHED

Som sagt er menu’en allerede et stort plus for brugervenligheden, men derudover er det også ekstremt nemt at finde den information man søger på hele hjemmesiden. Dels pga opdelingen af header og footer sektionerne, men også takket være den dikrete call-to-action vejledning, som man bl.a. ser på knapperne til produkter som er markeret i sort får at vejlede ens øje til mere information. En detalje som ikke bør gå ubemærket ved denne webshop er at der står “Læs Mere” og ikke “Køb Nu”, det er netop en del af essensen af denne butik. De to meget familiære guldsmede Anders og Ole lægger nemlig ekstrem stor vægt på god vejledning af kunden og har af denne årsag levet af tilbagevendende kunder og mund-til-mund markedsføring i årtier.

Denne form for forretningsmoral tilgiver vi 5 meget fortjente Gains Point!

guld_hjerte_vedhæng

GAINS VURDERINGEN

Da denne forretning tilhører én af vores nære venner er det selvfølgelig svært at bedømme hjemmesiden objektivt, men ærligt talt, så er det sjældent man møder en butik med så meget sjæl og kvalitet. Alle deres produkter designer og fremstiller de selv af hele deres hjerter der er derfor ofte lagt langt mere eftertanke i hver enkelt produkt og detalje end hos nogen andre smykke butikker og guldsmed forretninger. De udføre samtidig smykker på bestilling, hvis man skulle være uheldig at miste et kært arvestykke med høj affektionsværdi, kan disse herre genskabe det ned til mindste detalje ud fra enkelte fotos.

I alt har vi samlet 8 Gains Point, men det er ikke det sidste I kommer til at høre fra denne fantastiske butik med ny flot hjemmeside.

Vh,

Gain Group Teamet!