Nyt design og mobil webshop hos ID Lingeri i Roskilde

Posted on Posted in Generelt, Uncategorized, Webshop

Butikken ID Lingeri i Roskilde har eksisteret siden 1984 og derfor en stor viden indenfor de forskellige slags lingeri og undertøj til damer der findes. Vi har besøgt dem for at hører nærmere om hvad deres årsag er til den succes butikken har haft gennem årene. Mette som er ejer af butikken fortæller at  deres udvalg er kæmpe stort, og som sikre kunder at de kan hjælpe dig med at finde lige præcis det lingeri du søger. Deres udvalg af lingeri går fra størrelse 36 og op til størrelse 54. Altså lingeri i store størrelser ligevel som små størrelser findes i butikken. Et stort udvalg af bh sæt har de også fortæller Mette, og at der kommer nye modeller hver måned.

Igennem årene har de udvidet deres sortiment og fået en onlineshop som ligger på idlingeri.dk. Denne shop har lige fået nyt design og blevet mobilvenligt, så kan handle på sitet selvom de sidder på en Pc eller en smartphone. Sitet er lavet af firmaet Synchronize Media som varmt kan anbefales til både Web udvikling samt online markedsføring efter Mette’s mening. “Det vigtigt med en god web partner hvis man skal drive en professionel online forretning med succes”.

ID Lingeri
ID Lingeri Webshop

1. Shoppens synlighed

Vi lagde mærke til at ID Lingeri webshop var meget synlig på Google og andre søgemaskiner med stort set alt hvad vi søgte på inden for Lingeri online. Dette gør helt klart at shoppen bliver effektiv for både brugerne og butikken i sig selv. At være synlig på div. online søgemaskiner betyder alt for en online webshop hvis den skal have succes. Det skal være nemt at finde det man vil have, og leder man efter en Bodystocking til dame eller lign. skal det være muligt at blive informeret via søgemaskiner online.

Så den online synlighed giver vi hele 5 Gains Point.

2. Brugervenligheden

Da webshoppen er mobilvenlig og fornemt designet og hastigheden i top gør det at oplevelsen af online shopping er på sit max.

All over helt i orden så 4 Gains Point.

3. Priserne

Vi gik priserne igennem og sammenlignede priser med andre online lingeri butikker online og der oplevede vi en jævn lige pris forskel på diverse lingeri og undertøj til damer online.

Produkter får 3 fornemme Gains Point.

Gains Vurderingen

Så vi kommet til vurdering og sammentælling af point som rammer 12 gains point her til slut. ID Lingeri har en fornem fysisk butik samt online up to date webshop med alle bruger færdigheder i orden. Det kan varmt anbefales at besøge butik eller webshop hvis man er på udkig gaver til konen, jul eller fødselsdage. Denne shop kan sammenlignes med Acmdesign webshop.

Tak til ID Lingeri.

Vh,

Gain Group Teamet