Køb sodavand på tilbud så du klar til sommer!

Posted on Posted in Branding, Event, restaurant, Webshop

Her er nogle skønne muligheder til dine sommer cocktails  

Drinks er skønne! Og lækre og er et must til enhver god fest. Men der er kæmpe forskel på drinks. Nogle drinks er fyldt med alkohol og i andre er det slet ikke alkoholen der nødvendigvis spiller den afgørende rolle. Er du derfor vild med drinks, hvor alkoholen ikke er så gennemtrængende i smagen? Eller er du ligefrem mest vild med drinks helt uden alkohol? Så kommer der her 5 skønne drinks, hvor det er sodavanden, der spiller den afgørende rolle og ikke alkoholen.

Filur  

Hvad er en filur uden rød sodavand? Ja det er bare appelsinjuice med alkohol i. Så er du vild med en frisk og farverig drink som ikke smager gennemtrængende meget af alkohol? Så er filur et godt bud til dig! Filur kan ligeledes laves som virgin (altså helt uden alkohol) og smager stadig skønt. Når man skal bruge sodavand i sine drinks, så kan man lige så godt gå efter sodavand tilbud og dermed få sodavanden billigere. Specielt hvis der kommer mange gæster og man dermed skal bruge meget sodavand. Ligesom med så mange andre ting som man kan finde billigt på nettet som hos Candynuts.dk, hvor du kan finde Billig Sodavand på Tilbud Online.

Brandbil 

Når nu du er ved drinks med den røde sodavand, så kan du lige så godt få en mere – nemlig brandbil. Brandbil er også en lækker drink, hvor den røde sodavand spiller en afgørende rolle. En brandbil uden rød sodavand er nemlig slet ikke en brandbil. Hindbærbrus skal der altså til, hvis du vil lave enten en filur eller en brandbil. Men når du alligevel skal købe sodavand tilbud, så kan du også lige så godt købe nok af det og dermed kunne lave flere forskellige drinks.

Rom og cola

En anden klassisk drink er rom og cola. Her kan man dog ikke helt undlade alkoholen og stadigvæk få samme fornemmelse af, at man drikker en drink. Rom og cola uden rom er nemlig blot cola. Men helt ærligt, så smager et glas iskold cola da også skønt! Så er du til rom og cola – uden rom, så er der intet galt med det. Husk altid at finde sodavand tilbud, sodavand kan nemlig sagtens være dyrt. Specielt i Danmark, hvor afgifterne på sådanne ting er tårnhøje. Led derfor efter sodavand tilbud, når du skal bruge sodavand.

Skinny bitch

En skinny bitch er også et klassisk eksempel på en skøn drink, hvor størstedelen af drinken består af sodavand, nemlig danskvand. Ingredienserne til en er ganske simple, du skal blot bruge en god vodka, danskvand, en smule lime og masser af isterninger og så har du en skøn drink. Lad dig ikke snyde af ingredienslisten, drinken smager skønt og falder i manges smag!

Jägersoldat

Vil du have en sød og syrlig drink? Så skal du prøve en jägersoldat, hvor den grønne sodavand har en afgørende rolle i drinkens skønne smag. Så er du på udkig efter en farverig sodavand, som ikke skal være rød? Så er denne grønne og friske drink måske lige dig! og husk at grøn sodavand tilbud også altid kan findes.