Køb garn til dine strikke- eller hækleprojekter

Posted on Posted in Design, Generelt, Uncategorized, Webshop

Strik og hækling er blevet moderne igen. Flere har fundet hæklenåle og strikkepinde frem igen, og der er også mange, som har kastet sig ud i at lære at hækle og strikke. En af de vigtigste ting, når man skal strikke eller hækle, er selvfølgelig garnet. Og her findes der et hav af muligheder. Noget garn er mere egnet til visse projekter end andre, men grundlæggende er det op til dig selv at finde ud af, hvilket garn du synes bedst om. Inden for håndarbejde er der ikke noget rigtigt og forkert. Charmen ved håndarbejde er nemlig, at man kan se, at det er hjemmelavet.

Garn til dine strikke- og hækleprojekter
Når du skal vælge garn til dit kreative projekt, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Hvis du følger en opskrift vil der ofte være anbefalinger til, hvilket slags garn og hvilken størrelse nål eller pinde, du skal bruge. Men når det drejer sig om håndarbejde er alle forskellige, og det betyder også, at du af og til må prøve dig frem for at finde det garn og den nål, som giver dig det bedste resultat. Du kan blandt andet vælge mellem bomuldsgarn og uldgarn, og inden for de to kategorier er der et stort udvalg. Der er også forskel på tykkelsen af garnet, og det skal du også være opmærksom på, når du vælger garn til dit projekt.

Find din forhandler af garn til strik og hækling
Når man er nybegynder kan det være svært at vælge mellem de mange forskellige typer garn. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis man blot lærer, hvad man skal være opmærksom på. Hos din forhandler kan du få råd og vejledning omkring dit valg af garn. Hvis du starter med at finde ud af, hvilket projekt, du vil kaste sig ud i, kan du få hjælp til at finde det garn, som passer til netop dit strikke- eller hækleprojekt.

Garn_2017

Find selv information om dit garn
På selve banderolen vil du også kunne finde information om garnet. Du kan blandt andet se, om det er bomuldsgarn, uldgarn, en blanding eller noget helt andet. Du kan også se, hvilken størrelse nål, som garnet passer til. Husk dog, at det er individuelt, hvor stramt man hækler og strikker, så du kan ikke altid regne med det, der står på garnet.

Et hav af muligheder med garn
Der findes nærmest ingen grænser for, hvilke projekter du kan hækle eller strikke. Med det store udvalg af garn vil du altid kunne finde noget, som passer til dit projekt. Uanset om du skal hækle en hue eller strikke et halstørklæde. Du kan finde masser af inspiration til dine kreative projekter, og så handler det bare om at få købt dit favoritgarn og komme i gang. Der findes garn i alle prisklasse og derfor er der ingen undskyldninger for ikke at finde hæklenåle og strikkepinde frem. Kun fantasien sætter grænser, når du finder garn og andre materialer frem.