Vil du invitere hele firmaet på frokost?

Posted on Posted in Event, Generelt, Spisesteder

Det er ikke nogen hemmelighed, at det i dag kan være svært at motivere sine medarbejdere til at blive loyale over for en arbejdsplads. Før man ved af det, kan de være videre, fordi der er et andet jobtilbud, der har meldt sig. Og derfor handler det om at gøre en ekstra indsats for netop at holde på de loyale medarbejdere. Men hvordan gør man det?

Det kan man gøre på mange forskellige måder, men af dem der altid virker, er lidt ekstra forkælelse.

Du bør forkæle dine medarbejdere og vise dem anerkendelse

Det er nemlig ingen hemmelighed, at de fleste af os elsker at blive forkælet. På den måde er det muligt for os at føle anerkendelse, og det kan netop være lige præcis den følelse, du skal lede efter.

Du skal vise dine medarbejdere, hvor stort et stykke arbejde de gør for dig hver dag, og hvor glad du er for det. Og du skal anerkende dem for de mange effektive timer, de ligger i lige præcis dit firma – og derfor bør du belønne dem med lidt forkælelse.

Sørg for at der hviler en mere uformel omgangstone

Det kan du for eksempel gøre ved at invitere dem alle ud på en god frokost på et sted som her. På den måde kommer I alle lidt væk fra arbejdspladsen og de mere formelle rammer, som der her hersker, og det betyder, at alle vil være bedre i stand til at løsne lidt op.

Det vil forhåbentlig give en god snak rundt om bordet, og præcis den snak kan føre til mere tiltro og fortrolighed med hinanden. Når den opstår, er det lettere at samarbejde, og i sidste ende betyder det flere effektive arbejdstimer, der bliver lagt i dit firma.

Der er mange steder at vælge mellem

For dig handler det således bare om at finde frem til de sted, hvor I skal spise frokost. Og holder I til i København er frokost på Frederiksberg en af de bedste muligheder mht frokostrestaurant. Her findes der nemlig en lang række forskellige steder, som I kan tage hen til, og derfor er der med sikkerhed også et sted, der stemmer overnes med lige præcis det menukort, som du ved, der vil gøre alle mætte og den atmosfære, som du gerne vil have, at alle nyder, når de er ude at spise en god frokost på firmaets regning.

Gør et godt forarbejde

Men hvordan kan du være sikke på, at du finder frem til den bedste frokostoplevelse på Frederiksberg? For det første bør du høre dig omkring, der er sikkert nogle, der har nogle erfaringer, de gerne vil dele ud af. Derudover bør du søge på stedet online, så du for eksempel også danner dig et indtryk af anmeldelser og menukort. Og sidst men ikke mindst bør du besøge stedet, før du bestiller bord, således du kan fornemme, om det har lige præcis den stemning og den atmosfære, som du leder efter. Det er helt i orden at være kræsen.