vægdekoration_med_blonder

Blonder hele vejen! En alsidig salgs niche…

Posted on Posted in Boligindretning, Design, Generelt

En kvindes hjem er hendes paradis. For en kvinde er hendes børn det mest dyrebare. At give sine børn et smukt miljø har altid været en prioritet for alle mødre. Men tidspres, mangel på tilstrækkelige forsyninger og bleskifte gør det lidt besværligt. Hvad hvis vi fortalte dig et simpelt trick til at gøre dit hjem smukt og hyggeligt, uden at det ruinerer dig? Lyder godt, ikke? Siden tidernes morgen har blonder været en kvindes bedste ven. Vi har set dem på alt fra smukke hatte til bølgende kjoler og nederdele. Men har du prøvet at sætte dem op i dit hjem? Forestil dig, hvor fantastisk det kunne se ud!

Så her er et par hurtige og effektive metoder til at anvende blonder, for at gøre dit hjem pænere og hyggeligere.

 

  1. Vægdekoration

vægdekoration_med_blonder

Blondestof er et attraktivt materiale til udsmykning af hjemmet, som kan have en positiv effekt på dine vægge. De engang så kedelige vægge vil komme til at fremstå gribende og feminine. Idéer til dekoration af værelser, som integrerer blonder i udsmykning, hvilket skaber et smukt, komfortabelt og romantisk interiør med en forbløffende charme. Blonder kan slå mere traditionel udsmykning fordi de er usædvanlige og stilfulde, de tilbyder innovative og interessante måder at dekorere dit hjem med stil. Indrammet eller strakt ud på lærred i kontrastfarve. Stykker af blondestof ser meget attraktive ud, og tilføjer spektakulære vægdekorationer til boligindretning.

 

  1. Møbeldekorationer

møbeldekoration_med_blonder

Belgien er fødestedet for blonder. Mange nye teknikker og stilarter er blevet skabt i dette land. Oprindeligt blev blondestof brugt til dekoration på dyre kjoler til adelen. I dag er brugen af blondestoffer og mønstre en populær og moderne tendens indenfor boligudsmykning og møbeldesign. Frisk træmøbler op med en blå himmel, eller tilføj nogle indviklede blondemønstre til at dække bordene. Blonderne adlyder din kommando.

 

  1. Sengelinned og puder

sengelinned_med_blonder

Tilføj lidt blonder til dit sengetøj, og det vil lyse op med ungdommelig energi og bryde den daglige monotoni. Kombiner dem i kontrastfarver for at tilføje lidt romantik i det store soveværelse. Eller tilføj nogle farverige blonder og skab en smuk sommerfugl på din datters dynebetræk.

 

  1. Bordlamper

blonde_bordlampe

Gør dine bordlamper endnu bedre ved at tilføje nogle blonder til dem. Ethvert lysarmatur, være det sig lamper, lysestager, eller lyset i loftet, er nu kun ét skridt væk fra at få helt nyt liv. Find nogle smukke blonder, dæk de nøgne steder fra holderne og voila! Naboerne vil snart spørge, hvor du fik dem fra!

 

  1. Opbevaringskasser

kasser_med_blonder

Kasser til opbevaring kan tjene mere end et formål. Mens de holder dine værdigenstande intakt, kan de bidrage til skønheden i dit værelse. Alt du skal gøre er at sætte nogle charmerende blonder på dem, for at gøre dem æstetisk tiltalende og bekræfte de moderne standarder. Tilføj også blonder til dine magasinholdere, eller sæt nogle på rammerne. Det vil give et meget klassisk og elegant udseende til de ellers hverdagsagtige objekter.

 

Salg af blonder kan være en lukrativ forretning hvis man forstår at udnytte de forskellige nicher og formidler sit produkt ordenligt til køberne.