Husk Kaffe til dine Events

Posted on Posted in Branding, Event, Generelt, restaurant, Service, Spisesteder, Webshop

Har du overvejet en mobil kaffevogn med luksus kaffe? Det lyder umiddelbart ikke som noget man støder på alle steder, men det er bestemt noget som alle kan være med på.

Tænk bare på alle de typer kaffe der findes derude, hvor du med sikkerhed har en favorit eller flere, for ikke at tale om de forskellige kaffemærker, og måder at servere dem på, som du garanteret ikke har prøvet endnu.

Og årstiden er sådan set ligegyldig, for du kan få drikke der passer til alle slags temperaturer, som kunne være varm chokolade eller sågar irish coffee om vinteren, eller måske en kold iskaffe om sommeren når den kan virke svalende i den varme sol.

Hvorfor skal du vælge en kaffevogn med luksuskaffe?

Fordi livet er for kort til dårlig kaffe, og det er der uheldigvis for meget af derude, så hvorfor ikke vælge det bedste når nu du byder på en kop af luksus kaffebønner og espresso til dit event?

Det kan være du holder åbent hus en dag og gerne vil byde dine gæster på noget af en oplevelse, men ikke vil gå hele vejen og lægge an til en 3-retters menu, det kan være I har sølvbryllup eller fødselsdag og skal modtage mange der skal bydes på noget nemt, men som alligevel kan være særdeles velsmagende, og noget der tales om efterfølgende.

Den kan også bruges på uventede steder hvor du har behov for at byde folk på kaffe for at få dem i snak, tænk for eksempel på en situation hvor du er på messe, og skal byde potentielle kunder på en kop kaffe, men hvor du hverken har tid, energi eller motivation til at gøre det selv, og hellere vil koncentrere dig om kunderne.

Det kan være du sælger byggeprojekter eller grunde til dem, og skal møde kunderne under åben himmel mens du præsenterer varerne.

Du kan også vælge en kaffevogn med noget at spise til

Bare fordi det er kaffen der er trækplasteret, så skal du ikke nødvendigvis nøjes med at nyde den gode kaffe, der er forskellige muligheder for anden forplejning af større eller mindre omfang, hvor det naturligvis tilstræbes at det passer til kaffen.

Og på den måde udvides mulighederne for hvad du kan bruge en mobil kaffevogn til events, i og med at det ikke kun er kaffen du byder gæsterne på, og det dermed går hen og bliver et helt måltid i stedet for blot en drik.

Alt medbringes når kaffevognen tager ud i verden, både kopper, rørepinde og servietter, hvilket vil sige, at du stort set ikke behøver at tænke på andet end hvad du gerne vil have, og ikke mindst dine gæster.

Selve kapaciteten ligger på omkring 60 kopper i timen, så der kan virkelig langes noget over disken i en fart, og dermed kan der serviceres en del mennesker på kort tid, men der kan laves løsninger der indeholder stempelkander, så dem der er meget kaffetørstige kan få tilfredsstillet tørsten i en fart, og ikke skal vente på at afgive deres bestilling og skulle vente.