Webshop med de perfekte gave ideer til jul

Posted on Posted in Branding, Design, Generelt, Webshop

Ligesom alle andre er sidder vi fast i den situation, at finde den perfekte julegave til sine nærmeste. Vi fik en rigtig interessant gaveide, nemlig smykker! Det at finde et smykke som kan være en halskæde eller armbånd osv som mange gange varer for evigt, og på den måde give en gave som kan blive et minde om dig selv både før og efter man ikke er her længere.

Webshoppen Nialayaoutlet.com har rigtig mange gode tilbud i deres officielle outlet butik online, og branded Nialaya er i sig selv globalt og med hoved kontor lokaliseret i Hollywood. I de senere år har mænd og kvinders indkøbsvaner rykket sig langt ud over de traditionelle grænser for kategorier som, ure, manchetknapper og smykker i det hele taget etc. Forretningen af smykker er igen eksploderet og specielt på nettet over de seneste år som gør tendens er blevet mere attraktiv igen. Hvad vi ser idag, er specielt mænds ny fundne passion for at bære smykker igen som et middel til personlige udtryk.

Denne passion er blevet mere og mere tydeligt på mænds håndled med armbånd der udtrykker et rock and roll, læder og sølv og meget lidt tynde bånd, og derefter elastiske bånd, der altid er forbundet med en velgørende organisation, som LiveAid, etc. Nu kan du se en bred vifte af armbånd. Du kan gå ind i på Shoppen under “mens jewelry” samt “womens jewelry” og der er et bredt udvalg af armbånd og andre smykker til mænd og kvinder.

jewelry_men

1. Shoppens produkter

Produkterne på Nialaya’s outlet butik er som vi kender dem og man får dem til rigtige gode priser med op til 50-60% rabat osv. Derud over har de hurtig levering og rigtig gode handels betingelser.

Produkterne giver vi hele 4 Gains Point.

2. Brugervenligheden

Webshoppen er meget brugervenlig da kollektionerne og er mere enkle og alle produkt lister er nemme at få overblik over. Sitet er også mobilvenlig og i ordentligt design. produktvisning og hastighed gør også oplevelsen nem og hurtig at shoppe i samt de tager alle betalingskort der stort set findes på markedet.

Den giver vi 3 Gains Point.

3. Priserne

Priserne sammenlignede vi med dem man finder på Nialaya’s primære hjemmeside og der er ingen tvivl om at man får en fornem rabat, og specielt her op mod jul har man mulighed for at finde nogle gode gaver til venner og familie.

Produkter får 3 fornemme Gains Point.

Gains Vurderingen

Vurderingen er at man roligt kan gå ind at shoppe outlet fra Nialaya på deres nye shop Nialayaoutlet.com og forvente en god og hurtig service samt fornemme priser på kvalitets smykker.

Tak til Nialaya outlet.