Ure på nettet boomer

Posted on Posted in Design, Generelt, Webshop

Ure er noget vi alle bruger som værktøj til at vise hvad klokken er til dagligt. Uret har haft spillet en stor rolle i historien og klodens udvikling, eftersom stort set alt bliver målt i tid og dato. I dagens Danmark er uret og tid en vigtig del af hverdagen, som udnyttes flere gange, ofte uden at vi er bevidst om det selv. I dag bruger vi alle vores Smartphones til at kende klokken samt vi alle bære et smykke på armen med ur hvor vi også kan finde tiden i tide og utide.

Vi har kigget på en af Danmarks mest synlig online shop på nettet og kigget nærmere på hvorfor de har så stor succes som de har haft gennem mange år. Uniwatches.dk har et kæmpe udvalg af armbåndsure, og stort set i alle mærker der findes så hvis man skal ud at have et nyt ur kan det varmt anbefales at klikke ind på deres site og se deres store udvalg. Ure til mænd og kvinder er noget som altid har været en trend og vil formentlig altid være det, og på Uniwatches hjemmeside finder du altid en god pris på et godt kvalitets ur. Så hvis du gerne vil overraske din mand eller far for eksempel til jul, som vi inden længe går i møde, så kig forbi Uniwatches.dk og få rabat på mærkeure nu.

Ure
Ure

1. Brand

Uniwatches har stærkt brand på nettet både i Skandinavien og andre steder i verden, hvilket gør at de er ret dominerende indenfor netop deres branche og produkter. De er meget synlige på de online søgemaskiner og dermed også branded utrolig godt på nettet, hvilket er et typisk kendetegn for de lidt ældre domæner med en del år på bagen og som dominere diverse brancher og service på nettet.

Uniwatches bliver tildelt 4 Gains Points på branding.

2. Webshoppen

Webshoppen er lavet og udviklet i HTML PHP hvilket er det mest optimale når det kommer til hastighed og begrænsninger i det hele taget. Det mobilvenligt og nemt a navigere rundt på, og tilmed også delt op i de mange forskellige mærker osv. Som gør det nemt at finde lige præcis det man søger. Landing pages på Google’s søgemaskine gør Uniwatches også med stor succes, da stort set alle de søgeord man finder dem på linker brugeren videre til lige det de har søgt på.

Kan ikke gøres meget bedre 6 Gains Point.

3. Priser

Priserne på produkterne er konkurrence dygtige og findes ikke mange andre steder billigere på nettet eller i fysiske butikker. Det variere selvfølgelig fra mærke til mærke indenfor armbåndsure til mænd og kvinder hvor man finder de bedste priser fra shop til shop.

Priser får 5 Gains Point.

Gains Vurderingen

Vi rammer 15 gains points her til slut. Brand, webshop og priser er i top, og vi ville selv til hver en tid handle på Uniwatches.dk hvis vi skulle finde os et nyt ur til os selv eller som en gave til familie, venner eller partner. Denne shop kan sammenlignes med Nialaya.

Vi siger tak til Uniwatches for denne gang.

Team Gain Group