Ny sensation af webshop med sexet tøj

Posted on Posted in Uncategorized

Vi er stødt på webshoppen Katsumi! Og det er intet mindre end en sensation. Dette firma føler vi rammer spot on i en branche for en helt bestemt type kvinder, som man også kan forestille sig hyppigt har tilbagevendende kunder.

Både som mand og kvinde er det en fryd at begå sig i shoppen, da den er sat ekstremt brugervenligt op men samtidig har et fantastisk fræk og nøje udvalgt sortiment, alle præsenteret af smukke supermodeller. Så vi glæder os ekstraordinært meget i dag til at skrive vores GAINS vurdering af webshoppen. Branchen er meget hen af den samme som vi beskrev i vurderingen af Hotshop Lingeri’s webshop, men i virkeligheden adskiller de sig meget i hver deres nicher.

katsumi_sexet_undertøj

  1. BRUGERVENLIGHEDEN

Som sagt, denne side er ikke blot nem, den er MEGET nem at finde rundt i, som vi også så i vurderingen af Acmdesign’s hjemmeside. Ens øjne bliver med det samme ledt til den meget i øjenfaldne sorte bjælke med hovedmenuen. Hvor man straks får indblik i de overordnet produktkategorier.

Som det er almen viden inden for online markedsføring så handler det om få sekunder af den potentielle købers opmærksomhed når de lander i webshoppen, om deres besøg ender i et salg eller ej. Den dag er man meget forkælet på internettet i dag. Føler man det mindste er i vejen på en hjemmeside, så mister man tålmodigheden og klikker væk. Kort sagt, dette sker ikke på www.katsumi.dk, for det første bliver man fanget af det tiltalende grafiske indhold, for det andet finder man nyheder og produkter man søger med få klik hver gang man besøger hjemmesiden.

For dette meget veludførte arbejde giver vi 5 GAINS point!

  1. SORTIMENTET

Som allerede nævnt, Katsumi’s sortiment er fantastisk, det er forførende på et niveau ikke før set i Danmark. Det spænder bredt over både frække ting som sexet undertøj, som kun vises hjemme bag fire vægge, men også flot fest tøj som virkelig skiller sig ud. Så skal man som kvinde endelig få den opmærksomhed man fortjener til den næste fest eller weekendens bytur, så er det helt sikkert hos Katsumi man starter. Som mand, ønsker man at forholdet igen bliver fyr og flamme, så starter man hos Katsumi.

Det ualmindelig flotte sortiment giver vi 4 GAINS point!

  1. KUNDESERVICE

Igennem forretningens facebook side har vi kunne stikke lidt dybere med hensyn til hvordan deres kunders oplevelse var med at handle på hjemmesiden, og hvordan servicen var med efterfølgende problemer. Stort set alle kunder var utroligt glade for de ting de havde fået leveret, de var levet op til deres høje og håbefulde forventninger! Mange af dem sagde ovenikøbet at produkterne blev brugt med jævne mellemrum samtidig på grund af den gode holdbarhed af kvaliteten.

Men vi var også interesseret i at høre om selve den respons de fik da der var problemer, eftersom det er et svensk ejet firma. Vi fik fat i en lille håndfuld kunder som skulle have noget retur, de fleste af dem fordi størrelsen ikke var helt i øjet. De sagde dog at det gik fantastisk nemt med at få byttet produktet, det blev hurtig sendt retur og modtaget tilbage i korrekt størrelse.

Servicen giver vi 3 solide GAINS point!

GAINS VURDERINGEN

Det var jo positivt og høre om den gode kundeservice, og til Katsumi kan vi kun sige kæmpe tillykke med den fornemme og veludførte webshop. Følg med løbende og læs flere vurderinger af Danmark bedste webshops.

Vh,

Gain Group Team’et