Nialaya

Håndlavede designer smykker i Hollywood

Posted on Posted in Design, Generelt, Webshop

Mens Fashion, smykker og trend, nutidens mænd gør hvad de kan for at holde en god personlig stil, og virke udadtil at have tilstrækkelig smag, til at samle et fornuftigt outfit. Men Især mænd er tilbøjelige til at gå med noget på deres hænder disse dage. mænd bliver mere og mere bedømt af deres udseende, og hvordan de holder sig ajour med tendenserne og som person i det hele taget..!  At være på mode er kun om at være banebrydende med de seneste modetrend, og der kommer vores næste vurdering a webshop Nialaya jewelry nemlig ind i billedet.

Mænd er altid bevidst om smykker, hvorvidt de skal gå efter det eller ej? Nialaya tilbyder alt fra håndlavede smykker til mænd og kvinder, samt en bred vifte af armbånd, halskæder og ringe af forskellige materialer som sølv, guld, perler og ædelstene etc. Se bla. Deres meget berømte kollektion af Mens beaded bracelets samt masser af håndlavede halskæder ligeledes. Nialaya blev grundlagt af Jannik Olander som har fået meget af sin inspiration til sit design fra Asien, og har haft stor succes med sine smykker i  hans fysiske butik i Los Angelses Hollywood, samt online webshop i mange år. Og deres sidste nye design er deres Python bracelets kollektion som Jannik selv har meget store forventninger til.

Nialaya
Nialaya Webshop

1. Nialaya brand

Nialaya har den force at de er  meget synlige på Google med meget stærke søgeord indenfor netop smykke branchen, og vi taler på internationalt plan. Dette gør at  deres brand værdi er høj og giver mange dagligt besøgende samt salg. Deres produkter er ligeledes i høj kvalitet og priserne fornuftige som giver forbrugerne lyst til at komme igen og handle i shoppen.

Nialaya som brand i sig selv giver vi hele 6 Gains Point.

2. Webshoppen

webshoppen er lavet i shopify hvilket giver mange muligheder, så som mobilvenlig design og hastigheden på højt niveau. Vi ser også sitet har en utrolig god zoom på produkt visninger, som gør at man får rigtig god fornemmelse af hvilken kvalitet af smykkerne er og materialerne de lavet i.

All over helt i orden så 4 Gains Point.

3. Produkterne

Nialaya’s smykker er all over rigtig god kvalitet og helt up to date design, og der er ingen tvivl om alle mænd kunne tænke sig at bære smykker fra denne udbyder, så hvis du står at mangler en god gave til din mand, kæreste eller familie, så er Nialaya.com et fint sted at starte.

Produkter får 4 fornemme Gains Point.

Gains Vurderingen

Vurdering og sammentælling af point rammer 14 gains point og det er fordi dette brand og butik er af helt unique kvalitet. Og kommer man til Los Angeles en dag og skal ud at shoppe, så ville det være åbenlyst at kigge forbi deres fysiske shop. Denne shop kan sammenlignes med ID Lingeri.

Tak til Jannik og Nialaya jewelry

Vh,

Gain Group Teamet