Bilablau – Hverdags produkter til indkøbspris.

Posted on Posted in Branding, Generelt, Webshop

Hvis du gerne vil spare en ekstra skelling på dine hverdags produkter som Shampoo, cremer, deodoranter samt meget mere, så klik ind på Bilablau.dk og få op til 80% rabat på dine hverdags produkter.

Nivea-produkter er gave ideer i bedste kvalitet

Den store fleksibilitet i Niveas produkter gør også, at du kan finde produkter til enhver, når du skal på jagt efter gaver. Et hvert menneskes hud fortjener ekstra opmærksomhed og uanset om den ene har sart hud, den anden tør hud og den tredje rynket hud, så er du sikker på at du kan finde et hudplejeprodukt der passer, blandt Niveas mange valgmuligheder. Troværdigheden og den lange historie gør, at produkterne er genkendelige og anvendelige for alle. Desuden er de mange produkter let tilgængelige og forhandles i stort set alle supermarkeder og hudplejeforretninger. Så hank op i dig selv og undersøg hvilke Nivea produkter som du kan give i gave.

Skal det for eksempel være lækkert barberskum til din mand, eller en Q10 anti-rynke-dagcreme til din mor?

Det kan også være en in-shower bodylotion til din søster, der ikke bryder sig om at påføre bodylotion efter badet?

Eller en lækker lip balm til de vintertørre læber? Mulighederne er mange, men du kan være sikker på, at Niveas hudplejeprodukter vil anses som den perfekte gave ide.

Bæredygtig fremstilling af Nivea-produkter til både mænd og kvinder

Nivea gør en dyd ud af, at fremstille deres produkter med hensyn til miljøet og dyrevelfærden. Derfor lever de også op til sloganet ”We care!”. For hos Nivea er det vigtigt, at hudplejeprodukterne fremstilles i den højeste kvalitet med mindst muligt spild. Fremstillingen foregår således udelukkende med bæredygtige materialer og med reduktion af emballagemængden for øje. I dag er op mod 100 % af deres materialer genanvendelige. Desuden benytter Nivea ikke dyreforsøg, hvilket er endnu en årsag til, at deres troværdighed er fortsat stigende.

Nivea har gennem tiden fremstillet et hav af hudplejeprodukter – herunder lækre lotions, ansigtspleje, deodoranter, kropsolier, shampoo, in-shower-fugtighedscreme og meget mere. Udover produkter, der primært henvender sig til kvinder, har Nivea fremstillet deres serie af hudplejeprodukter til mænd. Nivea Men serien omfatter alt fra bodylotion, shampoo, ansigtspleje, barberskum og deodoranter. Derfor bliver det store hudplejebrand altså mere fleksibelt og giver enhver mulighed for, at pleje huden på bedst mulig vis.